OM OSS

Welcome To Sweden Pools..We provide the best pools around the world

Svenska Lotto resultat online på theLotter

Den svenska Lotto är en av de äldsta lotterierna i världen och erbjuder en traditionell pjäs format som har blivit en populär skandinavisk tradition . Lotteriet erbjuder två teckningar samt fyra bonusbollarför att öka spelarnas chanser att vinna med varje biljett.

Swedish Lotto History

Den ursprungliga svenska Lotto skapades 1896 och genomgick många förändringar tills att bli den moderna svenska Lotto , som officiellt inleddes 1980 och drivs av den " Svenska Spel " Company. Den största jackpotten på SEK144 miljoner (US $ 21.000.000 ) , vanns 2005 av en enda spelare .

Swedish Lotto Rules

För att spela det svenska Lotto , spelarna väljer sju nummer från ett gissningsurval av 1-35 . Denna svenska Lotto är unik i sitt sätt att öka chanserna att vinna genom att först rita två olika uppsättningar av vinnande nummer på varje teckning tillfälle och genom att erbjuda fyra bonusnummerför varje uppsättning . Bonus numren dras från samma trumma som den vanliga gissning set och kan tillgodoräknas endast andra pris .

Winning the Swedish Lotto

Det finns fem svenska Lotto priskategorier och att vinna jackpotten måste spelare korrekt gissa alla sju ordinarie nummer. Den Sweden Lotto ökar chanserna att vinna genom att rita två olika uppsättningar av vinnande nummer med varje dragning . Den erbjuder också fyra bonusnummer för varje set , vilket innebär att 22 bollar dras varje onsdag och lördag . Bonus numren används inte mot jackpotten , men räknas in i andra plats endast pris. Alla priser erbjuds i en engångs , endast kontant betalning.

Den svenska Lotto : s skattefria jackpott börjar från SEK3 miljoner och fortsätter att växa med varje rollover tills det finns en vinnare , obehindrat av en jackpot lock .

Den största svenska Lotto jackpot vann var SEK144 miljoner (US $ 21.000.000 ) och hävdade 2005 av en vinnare .

Lotto fans som vill komma in en skattefri europeiska drag kan köpa EuroMillions lotter på nätet här !

Swedish Lotto Anecdotes

Modest Miljonärer - I februari 2011 , professor från University of Gothen gjorde en studie som involverade intervjua 420 svenska Lotto vinnare . De fann att i motsats till vad många tror , de flesta vinnarna hade inte bara stannat kvar i sina jobb , men i själva verket förblev ganska oförändrad livet . " De flesta av dem föredrar att spara pengar som säkerhet för framtiden i stället dramatiskt förändra sina liv under en kortare period , " säger professor Hedenus , författare till lotteriet studien .